قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری

ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان در آزمون سراسری لطفا برای ثبت نام به نکات زیر توجه فرمایید:

ثبت نام از پذیرفته شدگان در روزهای دوشنبه 27/06/96 لغایت پنج شنبه 30/06/96  از ساعت

14-8 می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1. اصل مدرک دیپلم و یک برگ کپی
  2. اصل مدرک پیش دانشگاهی و یک برگ کپی
  3. اصل ریز نمرات سه ساله متوسطه و یک برگ کپی
  4. اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و یک برگ کپی
  5. رسید پستی تاییدیه تحصیلی برای پیش دانشگاهی ( دانشجو می بایست با در درست داشتن کپی پیش دانشگاهی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایند و درخواست تاییدیه تحصیلی را برای موسسه آموزش عالی ابرار به ادرس : تهران- میدان خراسان- خیابان هفده شهریور جنوبی- روبروی شیرخوارگاه شبیر – پلاک 202 کد پستی 1181967553رسال نماید و اصل رسید پستی را هنگام ثبت نام تحویل دهد.)
  6. کپی شناسنامه تمام صفحات دو سری
  7. کپی کارت ملی دو سری پشت و رو
  8. 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده

اصل فیش واریزی به مبلغ 600 هزار تومان بابت شهریه ثابت به شماره حساب 06/48732516 نزد بانک ملت به نام موسسه آموزش عالی ابرار ( امکان واریز وجه  همچنین از طریق کارت های بانکی عضو شتاب در محل موسسه امکان پذیر است.)