ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی

سلام و آرزوی موفقیت روز افزون به اطلاع شما متقاضیان عزیز می‌رساند بر اساس بخشنامه شماره 62963/س به تاریخ 26/7/1396 سازمان سنجش آموزش کشور، این دانشگاه از میان متقاضیان دختر ورود به رشته های کارشناسی دانشجو می‌پذیرد. لذا از متقاضیان دعوت می‌شود با در دست داشتن مدارک مشروحه زیر جهت انتخاب رشته مورد نظر حداکثر تا تاریخ 25/8/1396 در روزهای یک شنبه الی پنج شنبه از ساعت 14-8 به اداره آموزش مراجعه فرمایید.

لیست رشته های پذیرش بدون آزمون دانشگاه:

• کارشناسی مهندسی پزشکی
  • کارشناسی مهندسی کامپیوتر
  • کارشناسی مهندسی صنایع
  • کارشناسی مدیریت صنعتی
  • کارشناسی مهندسی برق
  • کارشناسی ناپوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزار

مدارک لازم:

1. اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی و کپی (مخصوص متقاضیان مقطع کارشناسی ناپیوسته)
  2. اصل یا گواهی موقت مدرک پیش دانشگاهی و کپی
  3. اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم و کپی
  4. ریز نمرات سه ساله و پیش دانشگاهی و کپی
  5. رسید پستی تاییدیه تحصیلی برای پیش دانشگاهی ( دانشجو می بایست با در درست داشتن کپی پیش دانشگاهی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایند و درخواست تاییدیه تحصیلی را برای موسسه آموزش عالی ابرار به ادرس : تهران- میدان خراسان- خیابان هفده شهریور جنوبی- روبروی شیرخوارگاه شبیر – پلاک 202 کد پستی 1181967553رسال نماید و اصل رسید پستی را هنگام ثبت نام تحویل دهد.)
  6. اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی
  7. 6 قطعه عکس پرسنلی جدید
  8. اصل فیش واریزی به مبلغ 600 هزار تومان بابت شهریه ثابت به شماره حساب 06/48732516 نزد بانک ملت به نام موسسه آموزش عالی ابرار ( امکان واریز وجه  همچنین از طریق کارت های بانکی عضو شتاب در محل موسسه امکان پذیر است.)