اطلاعیه ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه ابرار

ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان در آزمون تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ابرار سال ۹۹
توجه شما را به موارد ذیل جلب می نمایند:
تاریخ ثبت نام از روز شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۰الی چهارشنبه ۹۹/۱۰/۲۴ می باشد .
توجه نمایید
جهت ثبت نام از فایل راهنمای ثبت نام ارشد درسایت دانشگاه ابرار استفاده نمایید .
شهریه علی الحساب مبلغ ۱۵۲۰۰۰۰۰ریال می باشد
مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری متعاقبا اعلام می گردد.
برای پاسخ گویی به سوالات دانشجویان کارشناس آموزش تحصیلات تکمیلی خانم کری داخلی ۱۰۳ مراجعه نمایید .

ابتدا وارد پرتال دانشگاه به آدرس portal.abrar.ac.ir شوید و در قسمت پذیرش مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول : با استفاده از کد ملی به عنوان نام کاربري و شماره شناسنامه بعنوان رمز عبور و ثبت عبارت تصویري نمایش داده شده ، دکمه شروع ثبت نام را کلیک نمائید.

مرحله دوم

در این قسمت لیست مدارك مورد نیاز جهت اسکن در سامانه نمایش داده می شود.

مدارک لازم جهت ثبت نام در سایت سازمان سنجش از طریق لینک زیر قابل مشاهده می باشد.

در این بخش فایل راهنماي ثبت نام را می توانید مشاهده نمایید.

در اولین گام می بایست با استفاده از دکمه پرداخت الکترونیکی نسبت به پرداخت الکترونیکی علی الحساب شهریه اقدام نمائید.

پس از پرداخت الکترونیکی علی الحساب شهریه، دکمه "ثبت نام" فعال شده و می توانید ما بقی امور ثبت نام را انجام دهید.

درصورتیکه عملیات پرداخت با موفقیت انجام گیرد به صفحات ذیل به ترتیب هدایت میشوید که می بایست اطلاعات اجباری ستاره دار تکمیل گردد:

سپس می بایست محتوی "تعهدنامه عمومی" و "تعهد نامه مالی" موسسه را مطالعه نموده و تایید نمایید.

در آخرین مرحله لیست اطلاعات تکمیل شده در قالب فایل Pdf به شما نمایش داده می شود که حاوی کد رهگیری می باشد. از این فرم می بایست پرینت تهیه شده و در روز ثبت نام ارائه گردد.

پس از انجام درخواست ثبت نام ، کلیه اطلاعات ارسالی توسط کارشناسان رشته بررسی می گردد. نتیجه بررسی درخواست ( در صورت مسدود نبودن پیام هاي تبلیغاتی ) از طریق پیامک اطلاع رسانی می گردد