راهنمای داوطلبان جدید

قابـل توجــــه داوطلبان ورود به موسـسه آموزش عالی ابرار

داوطلب محترم، موفقیت شما را در آزمون سراسری و گام نهادن به عرصه بالاتر فرهنگ، علم و دانش را آرزومندیم و امیدواریم تا پذیرای شما عزیزان در این مرکز آموزش عالی که چشم اندازهای آن در همین سایت قابل مشاهده است، باشیم.

·  موسسه آموزش عالی ابرار در حال حاضر دارای یک ساختمان در آدرس زیر می باشد:

آدرس: تهران- پایین تر از میدان خراسان- خیابان هفده شهریور جنوبی- روبروی شیرخوارگاه شبیر- نبش کوچه علی اصغر عامری شهرابی- پلاک 202

تلفن:

کلیه واحد های ادارای و کلاس ها و آزمایشگاه ها در این ساختمان برگزار می شود.

·   پذیرفته شدگان بعد از ثبت نام با مراجعه به دفتر صندوق رفاه دانشجویی واقع در آموزش(سرکار خانم مسعودی) می توانند از تسهیلات صندوق طبق قوانین وزارت علوم استفاده نمایند.

· این موسسه می تواند دانشجویان غیر بومی را به خوابگاه های مورد تایید وزارت علوم معرفی نماید.

·   در طول تحصیل، برای رفاه دانشجویان عزیز کلیه مراحل ثبت نام اعم از آموزشی و مالی بصورت الکترونیک و از طریق اینترنت می باشد.

·   خلاصه مقررات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در طول دوران تحصیل کارگشای شما عزیزان خواهد بود با کلیک اینجا قابل مشاهده می باشد که با مطالعه آن می توانید به کلیه مقررات آموزشی و مراحل ثبت نام آشنایی کامل پیدا نمائید.

·  پس از قبولی جهت مشاهده مدارک مورد نیاز ثبت نام که بر اساس مقررات وزارت علوم می باشد، به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید.