فرهنگی و فوق برنامه

اعمال ماه صفر

ماه صفر دومین ماه قمری است که در جامعه اسلامی به نحوست شهرت دارد و در این ماه حوادث اندوهبار، دردناک و سختی به پیامبر (ص) و اهل بیت پیامبر (ص) وارد شده است.

دعای ویژه ماه صفر

دعای ویژه ماه صفر که از محدث بزرگ مرحوم «فیض کاشانی» نقل شده که بهتر است هر روز 10 مرتبه خوانده شود:

ای سخت نیرو و ای سخت عقوبت! ای عزیز، ای عزیز، ای عزیز! در برابر عظمت تو همه آفریدگانت خوار شدند، پس کفایت کن از من شر خلقت را. ای نیکو ده، ای زیبایی بخش، ای نعمت بخش، ای فزون بخش، ای که معبودی جز تو نیست! منزهی تو و من از ستمکاران هستم. پس دعای او (یونس) را اجابت کردیم و از اندوه نجاتش دادیم و این چنین نجات دهیم مؤمنان را و درود خدا بر محمد و آل پاک و پاکیزه اش.

مسابقه

به مناسبت هفته دفاع مقدس بخش فرهنگی قصد دارد مسابقه ای برگزار کند.

جهت شرکت در مسابقه فایل زیر را دانلود کرده و به سوالات آن پاسخ داده و به بخش فرهنگی تحویل دهید. آخرین مهلت تحویل جوابها 5مهرماه می باشد.

فایل سوالات

مقدم دانشجویان جدیدالورود را گرامی می داریم

ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز جدید الورود و آرزوی کسب مدارج علمی و تحصیلی عالی تر برای شما.

امروز همه به دنبال علم هستند و کسی که علم بیشتری دارد پر طرفدارتر است و در جامعه محبوب تر.کسانی که حرف استقلال زده اند و قرار است  آزاده و با هویت زندگی کنند اگر در عرصه علم کم بیاورند هیچ کس طرفدار آنان نیست.

علم مثل باران است و اگر در زمین صاف بیافتد آرام آرام آن را بارور می کند ولی اگر بر بلندی و قله ببارد اثری ندارد.گفته شده است:« شرط علم آموزی این است که بلند نشوید، بلکه تن به زیر بار علم بدهید.» این یعنی :اینکه در باب علم آموزی متکبر نشوید.

آدم خاکی ز حق آموخت علم

تا به هفتم آسمان افروخت علم

انسان خاکی علم را یاد می گیرد.همین که کمی احساس غرور کند، متوقف می شود و علمش نابود می گردد.پس تا به روز آخر_ به خاطر شأن علم_ دنبال علم و دانش باشید و دانشجو بمانید همان طور که پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) می فرمایند:« اطلبو العلم من المهد الی لحد».

نسل جوان از دیدگاه رهبری

برگزیده جشنواره قرآن و عترت

سرکار خانم «فاطمه شیخ میلانی» دانشجوی رشته ی نرم افزار،برگزیده شدن شما را در رشته ی نهج البلاغه،سی و دومین جشنواره سراسری قرآن وعترت دانشجویان سراسر کشور تبریک عرض می گوییم.